fbpx

Me

Olemme yksityinen optikkoliike

Olemme näkemisen ammattilaisia. Aito, osaava ja kiireetön asiakaspalvelu on toimintamme johtoajatus. Varmistamme, että saat meiltä aina parhaan ratkaisun silmiäsi varten ja lähdet hymy huulilla!

Voit halutessasi varata 0,5-1 tunnin yksityisajan, jolloin myymälämme on suljettu muilta asiakkailta.

Optikko ja yrittäjä Petteri Varis

Valmistuin optikoksi Helsingissä vuonna 1993. Aloitin alalla silmälasien valmistustehtävissä ja kaiken kaikkiaan olen työskennellyt silmälasien parissa jo yli 30 vuotta.

Kokonaisvaltainen linssien ja optiikan tuntemus onkin osoittautunut arvokkaaksi pääomaksi työssäni. Olen myös laillistettu piilolasien ja työnäkemisen asiantuntija.

Aiemmin toimin Heinolassa Silmäasema-yrittäjänä 11 vuotta ja nyt muutaman välivuoden jälkeen haluan tarjota tutuille ja uusille asiakkaille sydämellistä palvelua ja korkeaa ammattitaitoa. Nähdään!

Optometristi/optikko ja yrittäjä Sanni Lahtinen

Olen työskennellyt optisella alalla, eri optikkoliikkeissä vuodesta 2001 alkaen. Kokemusta on niin yksityisistä liikkeistä, kuin suurista ketjuista. Valmistuin optometristiksi vuonna 2005 Helsingin Ammattikorkeakoulusta. Olen suorittanut myös piilolasien sovitusoikeuden, erityistyölasien määräämisoikeuden sekä diagnostisten lääkeaineiden käyttöoikeuden.

Rakastan työtäni ja nyt on aika tehdä jotain omaa ja ainutlaatuista, johon meillä on kasassa paras tiimi!

Työni parhaita puolia ovat asiakkaat, ja heidän kohtaaminen. Olen onnellinen saadessani tarjota asiakkaille vankalla ammattitaidolla näönhuoltoa sekä laadukkaita tuotteita. Nähdään!

Optinen myyjä Jonna Rampa

Työskentelen NäköStudiolla optisena myyjänä. Asiakaspalvelualalla olen ollut koko työurani, optisella alalla nyt viimeiset seitsemän vuotta. 

Mahtavaa tässä työssä on se, että saan auttaa asiakkaita valitsemaan heille parhaat mahdolliset näkemisen tuotteet. Laadukas näkeminen ja sitä varten tehdyt oikeat valinnat ovat meidän jokaisen arjessa ensiarvoisen tärkeitä.

Nähdään!

Jonna Rampa

Meillä vastaanottavat silmälääkärit

Silmälääkäri Aleksi Sarkola

Valmistuin lääkäriksi 2005 ja silmätautien erikoislääkäriksi 2011. Sairaalalääkärinä olen toiminut 2007-2009 TYKS:n ja 2009-2020 PHKS:n silmäklinikalla. Minulla on silmäkirurgian erityispätevyys ja kokemus tuhansista kaihileikkauksista sekä laser- ja pientoimenpiteistä. Lisäksi olen tehnyt verkkokalvokirurgiaa vuodesta 2016 alkaen.

Sairaalatyön ohessa olen pitänyt yksityisvastaanottoa 2010 alkaen Lahdessa, Orimattilassa ja Kouvolassa. Kaihileikkauksia teen yksityispuolella Lahden Terveystalossa ja Kouvolan Silmäsairaalassa. 

Oma sivustoni Kaihikirurgi

Silmälääkäri Aleksi Sarkola

Silmätauteihin erikoistuva lääkäri Jukka Siitonen

Olen toiminut lääkärin tehtävissä vuodesta 1996 alkaen useissa perusterveydenhuollon, päivystyksen, työterveyshuollon ja erikoissairaanhoidon toimipaikoissa.

Kliinikkona minulla on kokemusta tuhansien silmäpotilaiden hoidosta vuodesta 2002 alkaen.

 

Jukka Siitonen

info@nakostudio.fi

p. 041 315 6306

Kauppakatu 12, 18100 Heinola

Aukioloajat
Ma-pe 9-17
La 10-14