fbpx

Palvelut

Optikon ja silmälääkärin palvelut

Meiltä löydät monipuoliset ja laadukkaat näkemisen palvelut. Optikon ja optometristin tekemät näöntutkimukset, erityistyölasitutkimukset, piilolasisovitukset-ja kontrollit, sekä silmälääkärien vastaanotot. Uutuutena nyt myös kuivasilmähoidot AB Max-laitteella! 

Kiinnitämme erityistä huomiota hygieniaan. Desinfioimme kaikki laitteet ja tutkimusvälineet ennen jokaista asiakasta.  Puhdistamme myös pintoja ahkerasti. Liikkeessämme on mahdollisuus käsien saippuapesuun sekä käsien desinfiointiin. Meille on aina turvallista tulla!
Asioithan vain terveenä!

 

  • Näöntutkimukset 

Näöntutkimus on optikon tekemä yksilöllinen tutkimus, jossa selvitetään näkösi nykytila. Tutkimus pitää sisällään myös silmänpaineen mittauksen. Meillä NäköStudiossa näöntutkimus sisältyy aina silmälasien hintaan. 

  • Silmälääkärin vastaanotto

Silmälääkärin tutkimus on ensisijainen valinta, jos silmäsi on leikattu tai sinulla on todettu silmäsairaus. Suosittelemme ensimmäistä silmälääkärin tutkimusta viimeistään 40 ikävuoden jälkeen. 

  • Silmänpaineen mittaus

Silmänpaineenmittaus onnistuu ilman ajanvarausta. Se on nopea ja kivuton toimenpide. 

  • Piilolinssisovitukset

Piilolinssisovitus on tarkoitettu piilolinssien ensikäyttäjälle tai piilolinssityypin vaihtajalle. Sovitus sisältää optikon tekemän silmien mikroskopoinnin, sopivien piilolinssien sovituksen, linssien käytön opastuksen sekä jälkitarkastuksen. 

  • Piilolinssikontrollit

Kontrollissa varmistamme, että piilolinssien käyttö on sujunut vaivattomasti ja turvallisesti. Kontrolleja suositellaan piilolinssien käyttäjille vähintään kerran vuodessa. 

  • Erityistyö- ja suojalasitutkimukset 

Työnäkemiseen koulutetut optikomme selvittävät sinulle parhaan lasiratkaisun työhösi. 

  • Optometristin näöntutkimus, diagnostisia lääkeaineita apuna käyttäen
  • Silmälasien korjaus ja huolto

Silmälasien säädöt, taivutukset sekä pienet korjaukset onnistuvat myymälässämme. 

  • Valmiiden tuotteiden kotiintoimitus

Optikkomme tuo valmiit silmälasit koti-ovellesi alueella Heinola-Lahti. Pidemmälle toimitamme postitse. 

  • Näköasia-tili – jopa 12 kk korotonta ja kulutonta maksuaikaa

Yhteistyössä Resurs Bankin kanssa.

Tilin hakeminen on helppoa ja nopeaa. Luoton voit hakea vaivattomasti valmiiksi kotonasi alla olevan linkin kautta. Lasku ostoksestasi toimitetaan kotiisi ostokuukautta seuraavana kuukautena, jolloin valitset sinulle parhaiten sopivan maksuvaihtoehdon. Luotonantaja on Resurs Bank AB Suomen sivuliike.

Täytä luottohakemus tästä 

Saat luottopäätöksen heti ja luoton käyttöösi, kun olet allekirjoittanut luottosopimuksen sähköisesti. Myymälässä asioidessasi ota mukaan voimassa oleva henkilöllisyystodistus (passi, ajokortti tai henkilökortti).

Suosittelemme näöntutkimusta kahden vuoden välein

Jos sinulla on diagnosoitu silmäsairaus tai silmäsi ovat operoitu, ei optikko/optometristi voi tehdä silmälasimääräystä ilman silmälääkärin lupaa.

Lapsille ja nuorille suosittelemme näöntutkimuksia vuoden välein.

info@nakostudio.fi

p. 041 315 6306

Kauppakatu 12, 18100 Heinola

Aukioloajat
Ma-pe 9-17
La 10-14